Saga, min älskade lillasyster!

Saga, min älskade lillasyster!

Misti, Vila i frid. Du är saknad!

Misti, Vila i frid. Du är saknad!

Älskade familj!

I lördags hade vi möhippa för min Vackra underbara snälla kärleksfulla och fantastiska faster Ylva. Hon och hennes man Alex är så underbara och jag älskar er och önskar er all lycka i världen!

På möhippan träffade jag Angelica min kusin som jag vad jag kommer ihåg bara träffat 1 gång tidigare, eftersom hon bor i italien. Och jag är så glad att jag fick träffa henne och Ylvas alla kompisar det var en helt underbar dag och jag kom min familj närmre.

Senare på kvällen hade alla vänner och familjerna ordnat med överasknings fest för Alex och ylva och jag bara inser vilken älskvärd underbar och fantastik familj jag har, (i familjen räknas allla vänner också självklart in)

Nästa lördag ska Angelica gifta sig och på fredag blir det möhippa för henne. och jag är så glad över att hon gifter sig i sverige.

När hon kommer hem från sin "honneymoon" ska jag ta en sista minuten ner till florens och bara mysa med henne i 1 vecka, ska bli så mysigt, gud vad jag längtar!!!!!!

Det finns ingen som kan förstå kärleken jag känner för HELA min tjocka goa och kärleksfulla familj. Tack för att ni finns ni förgyller mitt liv(L)



Massor med kärlek
Emma

RSS 2.0