Något bör man kanske skriva...

Det har gått några månader sen sist nu. skriver inte så ofta längre. kanske borde jag börja göra det. är väldigt skönt att skriva av sig då och då.

Det är intressant att läsa andras bloggar faktiskt, det flesta skriver om vad de har gjort under dagen, vad dom stör sig på vilka dom inte tycker om, och jag är ärlig hit och jag står för allt jag skriver och jag är mycket bättre för att och du är en idiot därför att. och jag har handlat det här för jag är cool. och framför allt underkläder verkar det som tjejer tycker om att skriva när dom handlat. Jag har handlat en bh idag, so what? vem bryr sig om en brud på andra sidan stan eller sverige eller jorden har handlat en bh. ja de är nog många tejer/kvnnor som handlar bh lite här och var över våran jord idag.
Så varför skulle vi vara intresserade av din bh? det är inte direkt som att det rör oss? möjligen hade det kunnat röra oss om det var så att personen i fråga la ut en grymmt fin bild på sig själv i den nya bh:n och sa här får alla varsin kopia, skriv ut den och sätt upp på väggen hemma. men så är det ju inte. eller?

Ganska lustigt...

Så vad ska man då skriva i en blogg? det är ju faktiskt väldigt intressant att läsa om allas intriger och allas kommentarer på en text som är lite hatisk eller bitchig. Men det känns ju väldigt patetiskt måste jag erkänna.
Att sitta på varsin blogg och skriva skit om den andra.

-Emma, passa dig för vad du säger. Man borde inte kasta sten i glashus!
-jag vet, jag vet.. men vad ska man skriva om då?

Snälla hjälp mig! vad vill ni veta? vad är en intressant blogg? vad vill ni läsa om i min blogg. det är helt upp till er nu. och jag lär ju inte få något svar så det kasnke är lika bra att jag slutar blogga. jag har ju ändå inte skrivit på närmre 4 månader nu.

men med lite hjälp kanske jag kan komma igång, för det är ganska skönt att skriva av sig ibland.

Kärlek,
Emma


RSS 2.0